CONEIX EL NOSTRE DIA A DIA

2 months ago

Malgrat que la pandèmia ha demostrat que les cures i el sector serveis són essencials per al bon funcionament, vivim en un moment en que les dones continuen patint amb més intensitat les conseqüències d'un mercat laboral precaritzat i a fer les feines menys reconegudes tant econòmicament com ... See more

2 months ago

Aquesta tarda a la #ResidènciaCanBoada hem elaborat ambientadors naturals. Enseguida la olor a llimona a envoltat la nostra casa deixant una agradable aroma a cítric.

2 months ago

Enguany hem quedat en la tercera posició en el Concurs "Els Grans també ens disfressem" organitzat per l'Ajuntament de Mataró.
Un any més residents i tot l’equip de la #ResidènciaCanBoada hem gaudit d’aquets dies de disfauxa!
Moltes felicitats!

2 months ago

Un any més a la #ResidènciaCanBoada participem al concurs de disfresses que organitza l'Ajuntament de Mataró: "Els grans també ens disfressem".
La temàtica d'aquest any ha estat "El Cinema". Aquí teniu algunes fotos!!!!

2 months ago

Desfilada de disfresses, ball i xocolatada.Tarda de disbauxa en un dijous llarder que ha acabat amb truita, botifarra i coca de llardons! Visca Carnestoltes!!!!!

4 months ago

Día dels Sants Inocents! La #ResidènciaCanBoada s'ha omplert de color i somriures amb els tradicionals ninos, que apareixien enganxats per tot arreu!

5 months ago

Des de la #ResidènciaCanBoada volem desitjar-vos Bones Festes!!!

5 months ago

Gràcies famílies per tots els vostres detalls! Bones Festes!

5 months ago

A la ResidènciaCan Boada iniciem la setmana de les festes de Nadal amb una celebracio religiosa.

6 months ago

Una tarda emotiva a la #ResidènciaCanBoada: compartint vivències i records.